Oplossingen die het rendement van uw zaak of bedrijf verhogen

Fedron is geen verdelere van software die door andere partijen ontwikkeld werden. Wij ontwikkelen zelf onze producten en hebben ze in eigen beheer. Dat is belangrijk voor ons, en ook voor u als trouwe klant, aangezien we hierdoor onze producten door en door kennen en ze kunnen aanpassen, verbeteren en uitbreiden op basis van uw specifieke noden en behoeften.

FedronFact

FedronFact

Dankzij FedronFact wordt uw facturatie bijzaak! In 3 simpele stappen maakt u uw facturen. FedronFact zorgt voor de verdere opvolging en rapportering!

Kom meer te weten over FedronFact op onze website.

FedronPOS

FedronPOS

In samenwerking met enkele klanten heeft Fedron een gebruiksvriendelijk kassasysteem ontwikkeld. Het gros van de bestaande kassasystemen op de markt was namelijk verouderd en/of weinig gebruiksvriendelijk en daarom moeilijk te onderhouden. Fedron ontwikkelde bijgevolg zijn eigen touchscreen kassasysteem, specifiek voor toog- en balieverkopen. Onze kassasystemen zijn dan ook geoptimaliseerd voor bakkers, slagers, ijssalons, broodjeszaken, ...

FedronVet

FedronVet

FedronVet werd reeds in 2007 ontwikkeld als maatwerk voor één van onze klanten. Al snel werd echter duidelijk dat er meer in zat dan slechts een oplossing op maat. FedronVet is dan ook uitgegroeid tot een volwaardige rechterhand voor dierenartsenpraktijken. Tot op heden wordt het pakket nog steeds verder ontwikkeld en uitgebreid. Vandaag is FedronVet het meest moderne en meest geïntegreerde softwarepakket voor uw dierenartsenpraktijk.